Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Hard Rock υπέβαλε αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ - Τι σημαίνει νομικά για το έργο του Ελληνικού;  

tags :
Η Hard Rock υπέβαλε αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ - Τι σημαίνει νομικά για το έργο του Ελληνικού;  
Tη συνέχιση της δικαστικής μάχης επέλεξε η Hard Rock
Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης που εξέδωσε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών  Προσφυγών (13 Μαρτίου 2020) στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε η Hard Rock, επιλέγοντας  τη συνέχιση της δικαστικής μάχης  ενάντια  στον αποκλεισμό της  από τη διαγωνιστική  της διαδικασία.
Σύμφωνα με έγκυρους νομικούς  κύκλους η κατάθεση αίτησης ακύρωσης θα φέρει νομικά αποτέλεσμα μόνο για την ενδιαφερόμενη εταιρεία καθώς η διαγωνιστική  διαδικασία παραχώρησης της άδειας καζίνο του Ελληνικού συνεχίζεται με τη μία και μοναδική κοινοπραξία που είναι η Mohegan και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. 
Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων θα προχωρήσει τη διαδικασία με βάση την προκήρυξη του διαγωνισμού του 2019.
Αξιόπιστη πηγή ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί η Επιτροπή Παιγνίων να ζητήσει επιπλέον βεβαιώσεις από την κοινοπραξία διότι ξέσπασε  η πανδημία του κορωνοϊου.
Επισημαίνοντας ότι τα δικαιολογητικά και τα έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική δυνατότητα της κοινοπραξίας έχουν κατατεθεί σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
Το γεγονός ότι προέκυψε η πανδημία δεν μπορεί να ανατρέψει ένα επίσημο νομικό κείμενο αρά δεν θα ζητηθούν εκ νέου εγγυήσεις.  
 
Νίκος Θεοδωρόπουλος        
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης